Platforma za dostavu hrane „Donesi“, prestala je sa dostavom porudžbina u Sremskoj Mitrovici, a njihovo poslovanje preuzima „Glovo“, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave.

Sremska Mitrovica je jedan od gradova u Srbiji koji su u potpunosti prešli na Glovo platformu.

„Donesi“ od danas prestaje sa poslovanjem u Sremskoj Mitrovici i skoro 30 gradova i sav sadržaj sa aplikacije i web sajta već je prebačen na „Glovo“. Isto će se kroz nekoliko dana desiti i u glavnom gradu Srbije, Beogradu.  Korisnici „Donesi“ aplikacije u Sremskoj Mitrovici će biti preusmereni na „Glovo“ kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici „Donesi“ web sajta će biti preusmereni na „Glovo“ web sajt. Svi restorani koji su prethodno bili deo „Donesi“ ponude sada su dostupni na „Glovo“ aplikaciji, tako da korisnici „Donesi“ platforme mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama.

Osim hrane, „Glovo“ se udružio sa „Idea“ i „Mercator“ supermarketima i brendovima kao što su „Tehnomanija“, „Aksa“, „Laguna“, „DM“, „Dr.Max“ i „Gazprom“ i „Vulkan“, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića i proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe, knjiga. 
Za više informacija posetite: https://about.glovoapp.com/en/ 

Možda Vam se svidi i