Do ponedeljka važe oštrije mere, vakcinacija bez prijave i danas i sutra

Od strane Ozon
0 komentar

Vlada Republike Srbije, na predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid 19, usvojila je nove mere za suzbijanje epidemije, koje su na snazi od petka u 21 sat do ponedeljka u 6 sati ujutru.

Zatvoreni su svi ugostiteljski objekti, sve prodavnice (osim prodavnica prehrambene delatnosti), kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečje igraonice, teretane, sportski objekti.

Od ponedeljka, učenici viših razreda osnovnih škola prelaze na onlajn nastavu, dok se za učenike srednjih škola ovaj vid nastave produžava i na narednu sedmicu.

Vakcinacija će se odvijati bez prekida. Vakcinacija bez prethodne prijave putem e-Uprave ili kontakt centra.

Vakcinacija se nastavlja i tokom vikenda na punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Mitrovčani mogu da se vakcinišu svakog dana u periodu od 8 do 15 sati bez prethodne prijave, samo uz ličnu kartu.

Masovna imunizacija građana protiv virusa kovid 19 biće neometano omogućena svim zainteresovanim i tokom ovog vikenda. Sugrađani koji imaju preko 45 godina i dalje su prioritetna grupa ali mogu svi da se vakcinišu bez zakazivanja.

You may also like