Dečijem odeljenju bolnice Sremska Mitrovica donacija Cooper Standarda

Od strane Ozon
0 komentar

Juče, 27. decembra, Dečijem odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica uručena vredna donacija – dar kompanije Cooper Standard, koja već dugi niz godina uspešno posluje u Sremskoj Mitrovici.


Reč je o 130 čaršafa i jastučnica različitih dimenzija i 10 frotirskih nepromočivih navlaka namenjenih za bolničke krevete u kojima su hospitalizovani najmlađi pacijenti.
Najznačajnija vrednost ove pomoći je humanost zaposlenih u Cooper Standardu, koji tradicionalno, vrednim donacijama pomažu rad Dečijeg odeljenja. Ovo odeljenje je od iste kompanije dobilo i krevet za potrebe zaposlenih,a ispred kompanije, poklone su uručili Ivan Đorđević i Vladimir Ilić.
Veliku zahvalnost, za potvrđeno prijateljstvo i dugogodišnju spremnost i želju za pomoć našim najlađim obolelim sugrađanima, iskazali su v.d.direktora Opšte bolnice Prim.dr Dragan Malobabić i načelnica pedijatrije dr Ljiljana Bančević sa saradnicima i tom prilikom izrazili veliko zadovoljstvo što jedna velika kompanija kakva je Cooper Standard, u sklopu svog društveno korisnog angažovanja, ne zaboravlja Dečije odeljenje mitrovačke bolnice.


Možda Vam se svidi i