Dačija daster i motocikl Honda od opštine Ruma za Policiju

Od strane Ozon
0 komentar

U Policijskoj stanici u Rumi juče je izvršena primopredaja vozila i prateće opreme koju je Opština Ruma donirala ovoj policijskoj stanici. Ključeve terenskog vozila „dačija daster“ i brendiranog policijskog saobraćajnog motocikla marke „honda“, predao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, Vlatku Tadiću, načelniku Policijske stanice u Rumi.

Prilikom obraćanja prisutnima, predsednik Opštine Ruma je rekao da su zdravstveni radnici i pripadnici policije, podneli najveći teret u borbi protiv korona virusa, jer su pored redovnih radnih obaveza i dužnosti imali još čitav niz zadataka i aktivnosti proisteklih u uslovima vanrednog stanja i okolnosti koje su pratile epidemiju. Predsednik Mančić je zahvalio policijskim službenicima na njihovim naporima da na području Opštine Ruma očuvaju i unaprede stanje javne bezbednosti. Opština je i ranijim donacijama Policijskoj stanici u Rumi pružala logističku podršku, a to će nastaviti i ubuduće, kako bi sistem zaštite građana i njihove imovine delovao što efikasnije. Vrednost donacije koja je danas predata Policijskoj stanici u Rumi na korišćenje iznosi 4.755.912 dinara, sa PDV.

Vlatko Tadić, načelnik Policijske stanice u Rumi je u ime svih zaposlenih i svoje lično ime, zahvalio Opštini Ruma na donaciji terenskog vozila i saobraćajnog motocikla, što će doprineti još kvalitetnijem obavljanju policijskih poslova u oblasti kriminalističke forenzike na području Rume, Pećinaca i Iriga i kontroli i regulisanju saobraćaja na putevima rumske opštine, posebno u periodima lepog vremena. Takođe, načelnik je podsetio da je ovo samo jedna od više donacija koju je Policijska stanica u Rumi dobila od Opštine sa kojom ima veoma dobru saradnju, u cilju unapređenja bezbednosti građana.

Možda Vam se svidi i