Ako znaš sve o medicini onda ti i nije potreban doktor. Poruka na ulazu u odeljene bolnice planula na Društvenim mrežama.

Od strane Ozon
1 komentar

Iako bi bilo lepo ići kroz život radeći šta god poželimo, bez brige o tome šta ljudi misle to jednostavno ne funkcioniše. Svi imamo svoje potrebe, želje… ali danas, neka mišljenja su i potrebe. 

To smatra i jedan doktor koji je javno napisao, svoje mišljenje, koje bi značilo da ako znaš sve o medicini, onda ti i nije potreban doktor.

Doktor oftamolog je na ulazu u odeljenje  bolnice postavio objavu koja je završila na svim društvenim mrežama.

On je napisao poruku pacijentima u kojoj piše: 

Pacijenti koji dolaze na oftalmološki pregled u očnu ambulantu moraju imati potvrdu o vakcini i revakcini na Coronu ili PCR test na koronavirus ne stariji od 48 sati, ili brzi antigenski test.

Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju na pregled u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje zdravlje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu. Uostalo, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju – napisao je i potpisao dr Martinović.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Jozo daj vode 19.09.2021. - 1:23 am

A šta će mo sa Hipokratovom zakletvom?

Komentari su zatvoreni.