Akcija u Laćarku za decu sa Kosova i Metohije „Vera koja tvori dela”

Od strane Ozon
1 komentar

Deca koja pohađaju sekciju MLADI SVETOSAVCI i članovi dečijeg Crkvenog hora pokrenuli su akciju pod nazivom „VERA KOJA TVORI DELA „.

Svako ko bude želeo da se priključi akciji u petak 26. marta od 09-12 ČASOVA u O.Š. „Triva Vitasović Lebarnik“ može doneti ( školski pribor, dugotrajne namirnice, igračke za decu, pribor za ličnu higijenu…) Svako dete neka napiše ime i prezime, i neku lepu Vaskršnju poruku.  Obradujmo našu decu sa Kosova, jer naše malo nekome znači mnogo . Svako dobro .

veroučitelj Branislav Divljak u O.Š. „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku

Preuzeta fotografija Facebook

 

Draga deco i poštovani roditelji draga braćo i sestre,  naša vera nije samo na rečima, već i na delima i zbog toga smo pozvani da uzmemo učešća u  humanitarnoj akciji kao izraz hrišćanske ljubavi i solidarnosti sa svojim vršnjacima sa Kosova i Metohije koji nažalost iziskuju ovu vrstu socijalne pomoći u ovo (ne)humano vreme i u ovom 21. veku, veku svakog „prosperiteta“.

Poučeni svetootačkim rečima da je naše samo ono što drugom damo, pozivamo ovim putem sve one koji ovo pročitaju i kojih se tiče, ne radi sopstvene reklame, već radi Hrista, da u ove dane Vaskršnjeg posta svi zajedno pomognemo našoj deci sa Kosova.

You may also like

1 komentar

Komentari su zatvoreni.