A u centru Grada “ EX YU nostalgija” VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- U organizaciji “Sirmium Arta” večeras je održan muzički program pod nazivom “Kad sat zazvoni”.

Vokalni solisti Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović i Ljiljana Janković u anfiteatru Gradskog parka, predstavili su publici muzičko i poetsko putovanje u prošlost.

Sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, obeležile su odrastanje i mladost mnogih, ostavile veliki trag i lepa sećanja. Danas ih se često, uz nostalgiju, oni prisećaju, kroz priče, uspomene, anegdote, gledajući fotografije, slušajući muziku… Iako mnogo toga iz vremena postojanja bivše Jugoslavije više nema, muzika i pesma i dalje ostaju ono što postoji i što može uvek da spaja i okuplja sve one kojima je sve to izuzetno značilo. 

Nošeni željom i voljom da i ovog leta ponovo zazvoni sat i pozove nas da zaplovimo muzičkim vodama iz tog vremena, vokalni solista Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović i Ljiljana Janković, publiku su obradovali pesmom, muzikom i pričom na deo jedne lepe mladosti. Ovo nostalgično muzičko putovanje u prošlost bilo je ispunjeno hitovima iz ovog perioda, a na radost i zadovoljstvo mnogih, kažu organizatori “Sirmium Art”.

Osim hitova koji su večeras bili slušani u centru Sremske Mitrovice, bilo je i plesa. Mnogi su uz ritam njihove mladosti i zaplesali.

You may also like