24 časa u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Od juče,  na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, registrovane su TRI saobraćajne nezgode. JEDNA osoba je povređena. 

Apelujemo na vozače da poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno da poštuju ograničenje brzine i ne konzumiraju alkohol jer su to najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih i povređenih.

Parking se ne naplaćuje od SUTRA

Prema poslednjim podacima, u Kovid centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica zaključno sa 30. decembrom nalazi se 44 pacijenta, tri osobe više nego predhodnog dana, od toga broja 30 lica je pozitivno, osam lica je na respiratoru, jedna osoba više nego predhodnog dana.

U Kovid ambulanti bilo je 43. prvih pregleda, dok je kontrolnih pregleda bilo 26. Od 41. prvih pregleda, deset pregleda su bili antigen pozitivni, PCR pozitivnih bilo je tri. Nije bilo hospitalizacija.

Narodna kuhinja pri Crvenom krstu Sremska Mitrovica organizovala je podelu toplog obroka i podelu lanč paketa za praznike za sve korisnike. Podeljeni su paketi socijalno ugroženima stanovnicima grada, kako bi socijalno ugroženi građani imali pomoć i tokom praznika kada ne radi ni Crveni krst.  Narodna kuhinja neće raditi do Božića, pa su volonteri i donatori pripremili prehrambene pakete.

Danas svi rade, neke prodavnice skraćeno

Obratite pažnju na radno vreme pojedinih prodavnica i tržnih centara, u slučaju da vam nešto zatreba.

Univerexport

  1. decembar

• radno vreme do 18 časova – svi Univerexport maloprodajni objekti. • 31. decembar i 6. januar – od 9 do 18h

  1. januar

Mitrovačka pijaca danas radi ali  1, 2, 3 i 7. januara 2022. godine mitrovačke pijace neće raditi.

Doček na Trgu Ćire Milekića!

Za doček Nove godine, 2022, veče možete provesti i u centru grada na Trgu Ćire Milekića.

Od 22.30 časova svira i peva – Teodora i Rokenrol (u) Nogama, a od 23.30 za Mitovčane muziku pušta DJ Reeya.

Pored ovog očaravajućeg druženja u ispraćaju stare godine, pruža vam se prilika da se prošetate srcem grada, da sa porodicom probate palačinke, hod dog, tople napitke i slatkiše i to tokom jednog od najlepših doba godine: Dočeka nove godine!

Možda Vam se svidi i