24 časa u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Od juče,  na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, registrovane su PET saobraćajnih nezgoda. TRI osobe su povređene. 

Policija je u Sremskoj Mitrovici, u Bulevaru Konstantina Velikog, zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je vozio „opel astru“ brzinom od 95 kilometara na čas, za 45 više od dozvoljene, kao i sa 2,10 promila alkohola u organizmu.

Apelujemo na vozače da poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno da poštuju ograničenje brzine i ne konzumiraju alkohol jer su to najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih i povređenih.

Povećan broj pacijenata u Mitrovačkoj bolnici

Prema poslednjim podacima, u Kovid centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica zaključno sa 30. decembrom nalazi se 44 pacijenta, tri osobe više nego predhodnog dana, od toga broja 30 lica je pozitivno, osam lica je na respiratoru, jedna osoba više nego predhodnog dana.

U Kovid ambulanti bilo je 41. prvih pregleda, dok je kontrolnih pregleda bilo 23. Od 41. prvih pregleda, osam pregleda su bili antigen pozitivni, PCR pozitivnih bilo je dvoje. Nije bilo hospitalizacija.

Poslednji četvrtak u godini ne može da bude loš. Posle jučerašnje kiše, danas tmurno , sutra čak 12 stepeni u Sremskoj Mitrovici. Danas sa sobom ponesite dobro raspoloženje, strpljenje u saobraćaju i idemo u novi dan.

Možda Vam se svidi i