Sutra je 10 GODINA KAKO JE TRAGIČNO NASTRADAO Darko Radovanović

Od strane Ozon
0 komentar

Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Sutra se navršava deset godina od smrti pevača za kojeg su kolege, prijatelji i porodica imali samo reči hvale. Za sutra na deset godina od smrti Darka Radovanovića, zakazano je Opelo na gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Darko Radovanović je rođen 21.09.1975. godine u Novom Sadu. Menjao je gradove, zbog školovanja, nastupa ali je stalno nastanjen do kraja života, bio u Sremskoj Mitrovici, sa ženom i ćerkom, do pogibije.

Osnivao je grupe, pevao na takmičenjima, bio član poznatih grupa, a na takmičenje za pesmu “Beovizije”, pojavljuje se 2003. godine uz podršku pevača Zdravka Čolića

Pesma “Stidim se” doživljava veliki uspeh na svim radio stanicama. Već naredne godine ponavlja svoj nastup na ovom festivalu sa pesmom pod nazivom “Prijatelji moji brinu”. Nakon napornog rada od 12 godina, uspeva da objavi svoj samostalni CD i konačno peva onu vrstu muzike koju je želelo. Sniman je u studiju Zorana Radetića uz podršku njega kao producenta. Sa albuma se izdvajaju pesme „Vreme da se rastaje“, „Sanjam te“, „Da mi je al nije“ i duetska pesma sa Ivanom Selakov „Ako je do mene“, koja i dan danas važi za jednu od najlepših balada.

Možda Vam se svidi i