Značajna donacija za pacijente i zaposlene Opšte bolnice Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Generalni direktor kompanije „La Linea Verde“ sa sedištem u mestu Dobrinci, Ruma, uručio je oko dve tone miksa zelene salate ispred kompanije, Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Donacija je uručena za potrebe Opšte bolnice Sremska Mitrovica. Donaciju je primio doktor Dragan Malobabić koji se zahvalio donatoru i istakao značaj ove donacije koja će značiti pacijentima i osoblju u bolnici.

“Donacija se sastoji od količine od oko 1000 kilograma sveže salate koja će u vremenu kada su vitamini neophodni prilično pomoći da se popravi kvalitet ishrane u našoj bolnici” rekao je Malobabić.

Grupacija La linea verde je evropski proizvođač svežih opranih salata, svežih čorbi, prirodnih sokova, sendviča i gotovih zdravih obroka. Italijanski je lider u obradi svežih proizvoda.

“Ovo je jedan mali doprinos u ovoj komplikovanoj situaciji koju doživljavamo. Naš prvi cilj prvenstveno jeste da integrišemo svu proizvodnju na teritoriji Srbije, od uzgoja do prerade, pa sve do same prodaje. Nama je zadovoljstvo da smo dobili priliku da pomognemo ovakvoj instuticiji i trudićemo se da tako nastavimo” rekao je generalni direktor Denis Abiati.

Kompanija La Linea Verde obrađuje 200 hektara modernih plastenika u 2 poljoprivredna gazdinstva, radi prevoz i distribucija sopstvenim voznim parkom, u pogonu je 5 proizvodnih jedinica i 3 komercijalna centra: Italija, Španija i Srbija. Kompletan lanac dostave je pod konstantnim stručnim nadzorom, dok lepeza proizvoda pokriva asortiman svežih salata u kesici, svežih obroka u kesici, čorbi pripremljenih po domaćim receptima koje stalno usavršava Odeljenje za istraživanje i razvoj proizvoda.


Možda Vam se svidi i