Zbog suđenja „Radničkom“: Dao najluđi crveni karton u srpskom fudbalu, pa skinut sa liste PLS

Od strane Ozon
0 komentar

Lazar Tripković više neće suditi mečeve Prve lige Srbije, a pre samo nekoliko meseci skinut je i sa liste sudija Superlige

Srpski fudbalski sudija Lazar Tripković skinut je sa liste sudija Prve lige Srbije nezvanično saznaje Telegraf. Tripković je skinut sa liste nakon niza očiglednih previda i propusta u suđenju na meču Kolubara – Radnički Sremska Mitrovica.

Tripković je na pomenutom meču imao niz propusta, sudio je dva penala za domaćina, uključujuči i onaj iz kojeg su slavili golom u 96. minutu za 1:0, propustio je da svira možda i očigledniji penal od ovih gde je pokazao na belu tačku, a dodelio je i čak 11 žutih kartona, kao i jedan crveni, i to je jedan od najbizarnijih crvenih kartona u srpskom fudbalu.

Prvi penal za Kolubaru odbranio golman „Radničkog“ Šegavac

Naime, Vladimiru Iliću je u 90. minutu pobegla lopta u momentima kada je trebalo da izvede aut, a Tripković je to shvatio kao oduzimanje vremena i dodelio mu drugi žuti karton. Iako je igrač odmah digao ruku da mu je lopta slučajno pobegla, arbitar je bio neumoljiv i isključio je igrača Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Igrači gostiju su se krstili u nekoliko situacija zbog odluka Lazara Tripkovića, koji je za suđenje dobio neprelaznu ocenu i skinut je sa liste arbitara Prve lige Srbije.

Autor: telegraf.rs

You may also like