Sednica Kriznog štaba je završena, ali nije bilo izjava, već će se neko od članova, kako je rečeno, obratiti predstavnicima medija danas u 15 sati na konferenciji za novinare.

Nova sednica zakazana je za ponedeljak.

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da za predstojeći vikend sve radi do 17 sati piše Blic, dok Danas navodi da ćr radno vreme će i tokom vikenda za sve radnje, ugostitelje, tržne centre i uslužne delatnosti ostati do 20 časova, kao što je bilo i radnim danima ove nedelje, odlučeno je jutros na sednici Kriznog štaba.

Kako navodi Blic novo radno vreme važiće za sve: trgovinske objekte, kafiće, restorne, tržne centre, uslužne delatnosti… Takođe, doneta je odluka da se striktno poštuju sve epidemiološke mere, što će biti strogo kontrolisano. To se odnosi na sve donete mere kao što je držanje distance, nošenje maske, broj ljudi za stolom u kafićima. Takođe, u ugostiteljskim objektima nije dozvoljeno puštanje muzike.

OSTAJE NAM DA SAČEKAMO 15 sati i čujemo sve odluke koje su danas donete

 Na sednici se raspravljalo i o novim merama za Novu godinu, a konačna odluča biće doneta u ponedeljak, kada je zakazana nova sednica Kriznog štaba. Sednica je trajala oko 45 minuta. Članovi Kriznog štaba nisu se obratili novinarima nakon zasedanja, nego će to učiniti na konferenciji koja je zakazana za danas u 15 sati, prenosi nova.rs. 

Možda Vam se svidi i