Za Mirjanu Cingeli BRONZA na beogradskom triatlonu!

U Beogradu, na Adi Ciganliji, danas, 20. septembra 2020. godine Srpska triatlonska unija, Triatlonski savez Beograda i triatlon klub “11Tri” organizuju triatlon dan.

Učesnica iz Sremske Mitrovice, Mirjana Cingeli, završila je SPRINT-STU kup trku i zaradila bronzanu medalju.

SPRINT triatlon: 0.75km plivanja.

20km bicikla

i 5km trčanja.

You May Also Like

5 thoughts on “Za Mirjanu Cingeli BRONZA na beogradskom triatlonu!

 1. Sem gospođe Cingeli kojoj zaista svaka čast,na pomenutom takmičenju učestvovao je jedan jedini triatlon klub iz Sremske Mitrovice čiji su takmičari isto toliko a neki i malo više bili uspešni.Niste ih ni pomenuli.Prošle nedelje je bilo takmičenje i u Vršcu na kojem je isti triatlon klub bio veoma uspešan.Ni taj ispeh se ne pominje nigde.Sram vas bilo!!!

  1. Pozdrav,
   Mirjanu Cingeli smo ispratili na njen poziv. Mi objavimo sve što nam stigne. Kada dobijemo izveštaj (za Sava triatlon klub koji je nastupao nakon što smo otišli), objavićemo. Isto tako i za Vršac. Mi nismo u mogućnosti da ispratimo sva takmičenja (osim ako nas ne zovu klubovi i krenemo sa njima) ali sve izveštaje redovno objavljujemo. Na stajtu postoji email adresa, šaljite nam i mi ćemo objaviti. Inače, tražila sam danas od jednog člana pomenutog kluba da nam pošalju rezultate, još nisu stigli.
   Srdačno

   1. Pa valjda je vaš posao da istražite,obavestite i dođete do informacija a ne da mi vas obaveštavamo?Neko je tu pobrkao lončiće.Zaista mi nije jasno ko je ovde novinar i ko šta treba da radi?Možda bi mi kao čitaoci trebalo da vas obavestimo o stanju na putevima,vremenskoj prognozi,stanju sa virusom i svemu ostalom?Ili je to vaš posao?

    1. Sada ste bez razloga besni. Ili je to privatno? Ne možemo ispratiti na stotine klubova i to dobro znate. Imamo odličnu saradnju sa klubovima u Gradu i nikome nije problem da nam dostavi rezultate i fotografije. Nema potrebe da se angažujete sa ostalim informacijama jer i tu je DOBRA saradnja sa institucijama. Nemate dovoljno informacija o tome kako funkcioniše izveštavanje sa sportskih dogadjaja, pa ako imate potrebu da znate dodjite ili nas pozovite 022 610 680. A kada Triatlon savez objavi rezultate i mi ćemo.
     Nadamo se da Vas nismo uvredili
     Hvala jer nas pratite
     P. S Nema potrebe za skrivanjem ko ste. Lako je ispratiti IP adresu.

Comments are closed.