Vučić raspisao parlamentarne izbore: Prvo ime na listi SNS posle nosioca Branislav Nedimović

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će parlamentarne izbore raspisati za 26. april i da će to biti jedna od najdužih izbornih kampanja.

Mediji pišu da će prvi na listi napredanjaka, odmah iza nosioca Aleksndra Vučića, biti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Kurir piše da je u nedelju na sednici Predsedništva SNS pročitan spisak i da je Nedimović prvi, dok je među prvih pet na listi za parlamentarne izbore i voditelj Lav Grigorije Pajkić.

„Ovo nikome nije bilo iznenađenje, jer se Nedimović odlično kotira, ima fantastične rezultate i lojalan je“, kaže izvor lista.

Sednica je, prema njegovim rečima, trajala 40 minuta, a tokom nje se telefonom uključio i Vučić, koji je poručio da će i on pogledati spisak čim se vrati iz SAD.

I „Alo“ na svom sajtu piše da je sednici Predsedništva stranke odlučeno da će ime ministra poljoprivrede biti odmah iza nosioca liste Aleksandra Vučića.

 Druga na listi biće Maja Gojković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević četvrti, a voditelj Pajkić peti.

 Violinista Jovan Kolundžija biće treći, a kako dodaje „Alo“, u prvih 20 biće 11 ili 12 potpuno novih lica sa Akademije mladih lidera SNS.

 Za isti dan izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine raspisao je predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, kao i predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević za izbor odbornika u svih 17 gradskih opština Beograda.

okradio.rs

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Ja 04.03.2020. - 2:11 pm

Lazov i opsenar kao i gazda. Blago nama

Srbin katolik 05.03.2020. - 8:06 am

Nedimovič je ološ kao i Vučić

Komentari su zatvoreni.