Vredna donacija odeljenju hemodijalize

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Vojislav Mirnić sa saradnicima, poslednjeg dana decembra meseca prošle godine posetio je odeljenje hemodijalize mitrovačke Opšte bolnice i tom prilikom uručio 7 TV aparata – donaciju koju je Udruženje bubrežnih invalida grada Sremska Mitrovica obezbedilo putem konkursa za realizaciju projekta za ovakve namene.

„Ova vredna donacija omogućiće lakši i prijatniji boravak pacijentima u odeljenju hemodijalize i nama iz gradske uprave je veliko zadovoljstvo što možemo da obradujemo one koji se ovde leče i pokažemo da mislimo na njih. Ovo je i vid društvene odgovornosti, pokazujemo brigu za one naše sugrađane koji ovde svakodnevno dolaze na terapije i želja nam je da im bude udobnije i prijatnije uz tv programe koje će moći da gledaju“, rekao je prilikom posete načelnik Mirnić i dodao da će odlična saradnja koja postoji sa Udruženjem bubrežnih invalida biti nastavljena i u 2020. godini, na zadovoljstvo, pre svega korisnika zdravstvene zaštite, a onda i celokupne zajednice.

Violeta Srbljanin , predsednica Udruženja bubrežnih invalida, izrazila je veliko zadodovoljstvo, što su u prilici da pomognu pacijentima koji se dijaliziraju u mitrovačkoj bolnici i uz pomoć lokalne samouprave budu deo projekata koji će sve njihove aktivnosti i podržati.

Vrednu donaciju za odeljenje hemodijalize zvanično je preuzeo direktor Opšte bolnice Sremska Mitrovica dr Živko Vrcelj i tom prilikom posebno zahvalio Upravi za zdravstvo na angažovanosti za brojnu pomoć mitrovačkoj bolnici i njenim odeljenjima u protekloj godini i izrazio posebnu zahvalnost Udruženju bubrežnih invalida koje neprestano radi na različitim vrstama pomoći za pacijente na hemodijalizi.

Dr Vrcelj je još istakao da su ovakvi momenti važni za pacijente i izražava nadu da će i naredne godine saradnja sa ljudima dobre volje biti na visokom nivou.

Opšta bolnica Sremska Mitrovica

Možda Vam se svidi i