Važno obaveštenje iz „Srem – gasa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica Blagajna i Šalter-sala JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica ne rade do daljnjeg.

JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica obavilo je redovno očitavanje potrošnje i potrošači će na vreme dobiti račune koji su u skladu sa njihovom potrošnjom.

Izmirivanje računa i drugih obaveza (reprogram, rate za priključenje na distributivnu mrežu) korisnici usluga mogu izvršiti na šalterima JP „Pošta Srbije“ ili elektronskim plaćanjem na tekuće račune:

  • 160-10827-90 (Banca Intesa) – računi za potrošnju gasa i reprogram
  • 265-6710310000097-32 (Raiffeisen banka) – rate za priključenje na distributivnu mrežu.

Potrošačima koji ne izmire račune za martovsku, aprilsku i majsku potrošnju, naplata će biti prolongirana bez obračunavanja kamate.

Sve zahteve (za priključenje na distributivnu mrežu, zamenu kutije КMRS, reklamacije..) potrošači mogu da pošalju na mejl preduzeća: office@sremgas.rs

Prema preporuci Štaba za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica u JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica sprovodi se minimum procesa rada. 24 sata potrošačima je dostupna Dežurna služba (broj telefona Dežurne službe je 064/ 8894 580) za prijavu eventualnih kvarova.

Zaposleni na administrativnim poslovima sa strankama rade do 12 časova.
Broj telefona za informacije je 022/610-069 (od 7 do 12 časova).

Sve informacije nalaze se na internet stranici preduzeća: www.sremgas.rs.

Možda Vam se svidi i