Uskoro nove svlačionice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U objektu Gradskog bazena „Pinki“ uskoro će početi izgradnja svlačionica za potrebe obližnjeg fudbalskog terena koji nosi naziv po našem proslavljenom fudbaleru Banetu Ivanoviću.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove, sredstva za ovaj projekat su obezbeđena, a trenutno je u toku javna nabavka za izvođača radova.

„Kada govorimo o Poslovno sportskom centru „Pinki“ u narednom periodu očekuju nas dva projekta. Jedan je izgradnja svlačionica u prostoru objekta bazena i to u onom delu koji je bio namenjen prevashodno za izgradnju velnes centra, ali smo procenili, jer smo u međuvremenu izgradili jedan savremen teren za mali fudbal, da je značajnije obezbediti korisnicima tog terena, a mahom su to biti naši najmlađi sugrađani, odnosno deca adekvatne prostorije da mogu da se presvuku. Projekat podrazumeva izgradnju svlačionica i svih pripadajućih elemenata. Drugi projekat obuhvata parterno uređenje oko bazena, odnosno samog terena. Kada završimo oba projekat dobićemo jedan zaista moderan i dobro oprmljen multifunkcionalan kompleks na dobrobit svih nas“, rekao je za Ozon Jokić.

On je potvrdio da je javna nabavka za izvođača radova u toku i izrazio nadu da će se brzo krenuti sa realizacijom projekata.

„Nadam se da situacija sa virusom Covid 19 se neće u toj meri pogoršavati da nam u potpunosti zaustavi radove, a s obzirom da smo radili tokom, marta, aprila i maja meseca zaista ne očekujem da ćemo tokom jeseni imati takve probleme da ćemo obustaviti sve radove. Svakako ćemo se truditi da u potpunosti iskoristimo građevinsku sezonu u ovoj godini“, kaže načelnik.

Možda Vam se svidi i