Uređenje mitrovačkih „Briona“ pred letnju sezonu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica i ove godine će pred letnju sezonu pristupiti uređenju popularnih „Briona“, a najavljeni su i novi sadržaji koje će Gradska plaža ponuditi posetiocima.

„Za sada još uvek ne znamo kako će ovog leta izgledati boravak na plaži, pridržavaćemo se svih mera koje Vlada bude propisala i preporuka naših lekara i zdravstvenog kriznog štaba, a grad će svakako krajem maja i početkom narednog meseca raditi na njenom uređenju. Medicinska struka savetuje da se ne ide u inostranstvo na letovanje i odmore, da li će takva preporuka važiti i u julu ne možemo u ovom trenutku znati, ali ono što je sigurno jeste da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da građani mogu da koriste Gradsku plažu u Mitrovici kao neku alternativu“, rekao je načelnik Gradske uprave za opšte i zajeničke polove i imovinu Miroslav Jokić.

On je dodao da je ove godine u planu proširenje sadržaja za decu i sportskog sadržaja na Gradskoj plaži, a da će se svakako raditi i na poboljšanju kvaliteta same obale Save.

You may also like