Upis mališana u „Pčelicu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Upis dece u Predškolsku ustanovu “Pčelica” u Sremskoj Mitrovici će se i ove odvijati kao i prethodnih godina tokom maja meseca.

Upis će biti realizovan u periodu od 4. do 29 maja, najavila je danas direktorica “Pčelice” Biljana Cvijetić.

“S obzirom na novonastalu situaciju, odnosno da je uvedeno vanredno stanje preporučujem i apelujem na sve roditelje i staratelje da upis dece u predškolsku ustanovu, naravno oni koji za to imaju mogućnost, izvrše elektronskim putem i to preko portala E-uprava. Za roditelje koji nisu u mogućnosti da na taj način upišu svoju decu biće organizovan upis u objektu “Masalačak” koji se nalazi na adresi Bulevar Konstantina Velikog 10 gde će im naši stručni saradnici biti na raspolaganju i pomoći da, ukoliko poseduju svu potrebnu dokumentaciju, na licu mesta popune prijavu elektronskim putem”, objasnila je Cvijetić.

Ona je dodala da s obzirom na to da ja vanredno stanje proglašeno 16. marta, svi roditelji čija su deca boravila u vrtiću dobiće zaduženja zaključno sa 13. martom, koji je i bio poslednji radni dan. Do okončanja vanrednog stanja roditelji će biti oslobođeni daljeg plaćanja boravka svoje dece u PU “Pčelica”.

Cvijetić je pozvala roditelje da redovno prate zvaničan sajt Predškolske ustanove “Pčelica”, kao i lokalne medije putem kojih će obaveštavati roditelje o svim bitnim stvarima vezanim za rad ustanove.

Možda Vam se svidi i