Ukrao novac za lečenje male Anike VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosne kamere u Kraljevu, na kojem se vidi kako lopov uzima kutiju, u kojoj se nalazio novac za lečenje male Anike. Kamere su sve zabeležile, a incident se dogodio 19. novembra u lokalu “Ćevup house”, u Ulici Olge Jovičić.

Kako je objavljeno nakon toga, u kutiji se nalazilo 30.000 dinara, a iz lokala su se zvanično oglasili na svojoj Instagram stranici i pozvali građane da kontaktiraju policiju ukoliko saznaju nešto o nemilom događaju.

Anika Manić, devojčica koja boluje od spinalne mišićne atrofije, poslednjih nedelja grčevito se bori za svoj život. Približava se vreme kada mora da primi terapiju, koja je prilično skupa, a u akciju prikupljanja pomoći uključili su se svi: političari, umetnici, obični građani, voditelji. Ipak, pored ljudi koji hoće da pomognu i koji imaju veliko srce, pojavili su se i oni koji nemaju ni srca, ali ni pameti očigledno. Naime, sigurnosne kamere zabeležile su slučaj iz Kraljeva, gde je jedan mladić ukrao kutiju, u kojoj je bila pomoć za malu Aniku, te joj tako smanjio šansu da ozdravi. Nažalost, ovo nije jedini slučaj budući da se pre nekoliko dana isto desilo na Zlatiboru, gde je ukraden novac za lečenje male Minje. Očigledno da je sve manje novca, ali i morala i ljudskosti kod pojedinih.

Možda Vam se svidi i