Uhapšeno osam dilera sa preko 15 kilograma droge (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Policajci Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplenili veću količnu narkotika, navodi se u saopštenju MUP-a.

U više odvojenih akcija, kao i prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla oko 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manju količinu kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

Takođe, zaplenjeno je i oko 28.000 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri motorna vozila.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su R. P. (34), D. B. (31), U. D. (33), N. P. (30), S. T. (22), J. R. (35), S. Đ. (50) i M. G. (40).

Sumnja se da su oni, na teritoriji Beograda i u drugim gradovima Srbije, prodavali heroin, amfetamin i kokain, tako što su drogu zakopavali u staklenim i plastičnim posudama na unapred obeleženim mestima, gde su je kupci preuzimali i ostavljali novac.

Foto MUP Srbije
Foto MUP Srbije


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

You may also like