Triatlon klub Sava sa Ajetijem doneo ZLATO u Sremsku Mitrovicu!

Od strane Ozon
0 komentar

Zrenjaninac Ajredin Ajeti koji se na prvenstvu Srbije u duatlonu takmičio za mitrovački Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice. osvojio je zlato!

Foto Facebook

Ajredin Ajeti je zauzeo prvo mesto na prvenstvu Srbije u kros duatlonu, u konkurenciji AG2 (31-40 godina). Prvenstvo je održano u subotu, 24. oktobra, u Beogradu, u organizaciji Triatlon saveza Beograda, SK Sporticus i Srpske triatlonske unije.

Na ovom takmičenju disciplina se sastojala od trčanja, vožnje bicikla, pa ponovo trčanja.

Teren je bio prilično težak, zbog kiše koja je padala prethodnih dana i specifične staze sa brzim spustevima i usponima.

Veoma sam zahvalan timu koji me je, nakon zdravstvenih problema i odsustva iz sporta, vratio u takmičarsku formu. Zahvalnost dugujem Marijani Čegar Lukić, Nebojši Subiću i Aleksandru Gavriloviću. Svi su me pojedinačno spremali za povratak na stazu – poručio je Ajredin Ajeti.

Ove sezone on je vozio dosta biciklističkih trka i maratona ali je, nažalost, puno takmičenja i otkazano zbog pandemije virusa Covid-19.

– Ipak, nadam da ću zimski pripremni deo sezone dobro odraditi i da će naredne sezone biti više trka i takmičenja – zaključuje Ajeti.

Zrenjaninski.com

Možda Vam se svidi i