Sutra besplatan javni čas joge

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 27. juna u saradnji sa Ambasadom Indije i ove godine Sremska Mitrovica obeležiće Međunarodni dan joge.

Svi koji vežbaju ili bi želeli da se oprobaju u ovoj disciplini imaće prilike da prisustvju jednom besplatnom javnom času joge.

Čas će biti održan na Gradskoj plaži u 10:00 časova, a u slučaju kiše ili lošeg vremena u velikoj sali „Mitrovačke gimnazije“.

Praktikovanjem joge unosimo harmoniju u život, preveniramo bolesti, podižemo nivo energije i uspešnije se borimo protiv stresa, jednog od najvećih izazova savremenog načina života, navode u Zelenoj stranci. Sklopljene ruke u logotipu Međunarodnog dana joge simbolizuju Jogu – Jedinstvo, koji odražava ujedinjenje individualne svesti i univerzalne svest; sklad između uma i tela, čoveka i prirode; holistički pristup za zdravlje i blagostanje. Braon lišće simbolizuje zemlju, zeleno lišće simbolizuje prirodu, plava boja simbolizuje element vode, svetlost koja isijava simbolizuje element vatre i Sunce simbolizuje izvor energije i inspiracije.

Možda Vam se svidi i