Sutra 11 stepeni. Moguća kiša

Od strane Ozon
0 komentar

VOJVODINA: Naoblačenje s kišom i manjim padom temperature. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6, a maksimalna 14 stepeni.

U Sremskoj Mitrovici oko 11 stepeni tokom dana, moguća kiša u popodnevnim časovima.

SRBIJA: Na severu i zapadu naoblačenje s kišom i manjim padom temperature, a u centralnim i južnim predelima sa sunčanim periodima i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 17 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak, poslednjeg dana ove godine, malo hladnije sa kišom, a u planinama iznad 1.000 mnv sa snegom. Padavine slabe i postepeno prestaju krajem dana, pa će u drugom delu novogodišnje noći biti suvo uz postepeno razvedravanje.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Zadržava se period sa nepovoljnim uticajem biometeorološke situacije na većinu hronično obolelih. Osobama sa srčanim oboljenjima i astmatičarima se savetuje oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, reumatskih bolova i glavobolje. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Možda Vam se svidi i