Sremska Mitrovica: Incident u Parking servisu

Od strane Ozon
1 komentar

Policija u Sremskoj Mitrovici podnela je krivičnu prijavu protiv jednog muškarca starog 30 godina, zbog incidenta u prostorijama Parking servisa u tom gradu.

On je osumnjičen da je u prostorijama Parking servisa, nakon rasprave u kojoj je vređao zaposlenog.

30-godišnji muškarac je nakon rasprave u kojoj je vređao zaposlenog, rukom razbio staklo na pultu.

Staklo je puklo i povredilo radnika, a osumnjičeni je i prilikom izlaska iz prostorije zaposlenima uputio pretnje, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Protiv njega će biti podneta prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari, ugrožavanja sigurnosti i lake telesne povrede. Osumnjičen je i da je, prilikom izlaska iz prostorija Parking servisa, uputio pretnje.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Dragan Letic 04.12.2020. - 5:17 pm

Podrzavam ovo sto je covek uradio. Kad ti gospoda naplate kaznu a imas godisnju kartu onda nikom nista. Ali zato kad se trazi da se racuni izmire na nulu zbog njihovog pokusaja prevare oni se prave ludi. Da ne kazem sto se Sumarevic pravi lud i cudi kad neko nema para za parking kartu. Covek je reagovao u skladu sa reakcijom zaposlenih u parking servisu, a oni se trude da isprovociraju i izazovu incident. Pogotvo gospoda na salteru. Licno sam bio u toj situaciji a i gledao sam ophodjenje prema ljudima koji stoji ispred mene. Niko ne spominje sto kad neko zaboravi neki papir, ostali stoje u redu, salter ne radi dok se taj papir ne donese i ako je 500 metara kuca od tog coveka.

Komentari su zatvoreni.