Dragi čitaoci,

Zajedno se opraštamo sa 2020. godinom, kao sa strancem koga nikada nismo želeli da upoznamo.
Želimo vam mnogo bolju 2021!

Protekla godina je takva da će verovatno svi preskočiti „Pamtiću u…“ 2020. godina se nije potrudila da ostane u lepom sećanju.

U pojedinačnim slučajevima lepe želje koje su bile u prošloj godini nekima su se i ostvarile. Mnogi će, ipak, pamtiti minulu godinu po neizvesnosti, i strepnji, za sebe i za druge, posebno za starije, bolesne. Neko je i patio. 

Biće bolje… Za početak, da poželimo, da što više naših sugrađana sačuva zdravlje, a odmah zatim i da što pre dođe vreme kada nećemo više govoriti o novom normalnom, zapravo sasvim nenormalnom i neljudskom: niti su nam se deca rodila sa maskama preko lica pa da ih takve šaljemo u školu, niti treba da živimo na socijalnoj distanci – ako takav život potraje do proleća, i to je mnogo, već je dosadio.
Mi smo, hvala na pitanju, dobro: poslovni rezultati su dobri, s obzirom na okolnosti. Ali za mnoge grane i za manje segmente privrede to nažalost ne može da se kaže: njihov oporavak biće težak i dug, i neće moći ni izbliza da se završi u novoj godini.
Od srca vam želimo: da zaboravite ono što je vredno zaborava. Nadajte se, jer nema virusa protiv toga. 
Sve najbolje,
Vaš Ozon Media

You may also like