Slab vikend za stonotenisere “Srem spina“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda stonoteniseri sremskomitrovačkog STK “Srem spin” nisu imali mnogo sportske sreće na dva meča.

U subotu, 24. oktobra u hali Pinki odigrano je drugo kolo Sremske stonoteniske lige gde je domaća ekipa „Srem spin“ izgubila rezultatom 2:4 od STK „Podunavlje“ iz Novih Banovaca.

U prvom meču Dinić Nenad savladan je od Andrića sa 0:3 u setovima. U drugom meču Đurović Velja uspeo je da pobedi samo u jednom setu Andrića koji je na kraju trijumfovao sa 1:3. U trećem meču između Vučenović Marka i Lešića prava drama za stolom. Prvi set dobija domaći igrač, drugi set pobeđuje igrač gostiju. U trećem setu ponovo Vučenović pobeđuje, dok je u četvrtom setu Andrić bio bolji. U petom odlučujućem setu  sjajna igra Vučenovića i pobeda  ukupno 3:2.

Na četvrtom meču u dublu Đurović i Vučenović kod domaćih nije uspeo da parira dobroj igri gostujućeg para, Srnić i Čalić, pa su gosti dobili meč sa 3:0 u setovima.

U petom meču Dinić Nenad odigrao je odlično protiv Andrića. Sam meč je doneo veliku borbu ova dva stonotenisera. U prvom setu Dinić je pobedio. U drugom setu pobeda gostujućeg igrača. Ponovo Dinić igra odlično i u trećem setu pobeđuje. Četvrti set je ponovo pripao igraču gostiju dok je u petom i odlučujućem setu Dinić igrao odlično i pobedio sa 11:5 tako da je u ovom meču savladao protivnika sa 3:2. U poslednjem, šestom meču Vučenović Marko savladan je od Srnića sa 0:3 tako da su gosti odneli bodove kući

Već narednog dana, nedelja 25. oktobar, stonoteniseri „Srem spina“ koji se takmiče u Vojvođanskoj A stonoteniskoj ligi odigrali su drugo kolo gde su ugostili ekipu STK „Zmajevo“ iz Zmajeva koja je  trenutno lider na tabeli. Rezultat 0:4.

U prvom meču Nedeljković Mladen je savladan od Lakušić Arse sa 0:3 u setovima. U drugom meču Tokić Hamid izgubio je od Ćetković Radovana sa 0:3. Treći meč između Glamočak Radojice i Ćetković Radonje takođe je pripao gostujućem igraču sa 1:3. U četvrtom meč u dublu Nedeljković i Glamočak uspeli su da pobede samo u jednm setu Ćetkovića i Lakušića pa su meč završili sa 1:3.

Stonoteniseri “Srem spina” se takmiče sa dve ekipe u dva različita ranga takmičenja. Ovo je tek drugo kolo i naši stonoteniseri imaće još dosta mečeva i kod kuće i u gostima tako da će imati i dosta prilike za osvajanje bodova za što bolji plasman na tabeli.

Možda Vam se svidi i