Rešen problem đaka putnika, NEMA više čekanja na autobus

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Problem đaka putnika koji zbog manjeg broja časova na autobuski prevoz čekaju nekoliko sati bio je jedna od tema na danas održanom aktivu srednjih škola Sremske Mitrovice.

Đaci koji putuju autobuskim linijama iz Kuzmina, Matinaca i Radenkovića, a koji su završavali školske časove u 17:00 časova, čekaju su na autobuski prevoz i po 2 sata. Aktiv je danas rešavao problem prevoza tih đaka. Aktivu su prisustvovali direktori svih srednjih škola i to: Srednje ekonomske škole „9. maj“, „Mitrovačke gimnazije“, Srednje prehrambeno – šumarske i hemijske škole, Srednje Medicinske škole „Draginja Nikšić“, Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“ i Srednje muzičke škole „Petar Krančević“.

Problem prevoza će biti rešen tako što će se uvesti autobuska linija u 18:00 časova.

Direktorica „Mitrovačke gimnazije“ Mirjana Đorđević je za Ozon media rekla da je danas rešen problem prevoza đaka putnika, tako što je sa prevoznikom postignut dogovor da se uvede linija u 18:00 časova. Đorđević je izrazila zadovoljstvo postignutim rešenjem i dodala da se nada da i će đaci koji gravitiraju iz okolnih mesta ka Sremskoj Mitrovici takođe biti zadovoljni.

You may also like