Renovirana fiskulturna sala u „Pinkijevoj“ školi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Osnovnoj školi “Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici završeni su radovi na renoviranju fiskulturne sale.

Radovi su startovali u februaru mesecu ove godine, a finansirani su sredstvima Pokrajinskog sekretarijta za sport i omladinu Autonomne pokrajine Vojvodine.

„Želeo bih da se zahvalim Sekretarijatu na čelu sa gospodinom Vladimirom Batez koji je posetio našu školu i na licu mesta se uverio u kako lošem stanju je bila fiskulturna sala. Upravo zahvaljujući sredstvima koje nam je po konkursu njegov resor odobrio mi smo dobili jednu od najmodernijih sala za fizičko vaspitanje u Mitrovici“, rekao je za Ozon direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ Igor Došen.

On je objasnio da su radovi obuhvatali uređenje poda sale, te da je sada umesto parketa postavljena najmodernija sportska podloga, kao i sređivanje zidova i plafona.

„Renoviranjem sale omogućeni su bolji uslovi za sprovođenje fizičkih aktivnosti u školi, kvalitetnije izvođenje nastave, ali i jedno sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje“, rekao je Došen.

Vrednost radova na rekonstrukciji sale iznosila je oko 2,8 miliona dinara.

Možda Vam se svidi i