Na auto-putu E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, radovi na naplatnoj stanici Niš trajaće do 15. novembra. U zoni radova za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka, a saobraćaj se odvija dvosmereno levom kolovoznom trakom. 

Auto-put E-75, na petlji ,,Nova Pazova“, do 31. oktobra radovi na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030). Radovi u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci i na levoj i na desnoj strani kolovoza, pa se saobraćaj u oba smera (smer Novi Sad-Beograd i smer Beograd-Novi Sad) odvija samo zaustavnim saobraćajnim trakama. 

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja ,,Novi Banovci“ i ,,Stara Pazova“. 

Auto-put E-75, montaža portala na petlji „Vrčin“, 12. oktobra u smeru Beograd – Niš, od 7 do 10 časova, a u smeru Niš – Beograd, od 11 do 14 časova. 

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci u dužini od 100 metara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Planirane su i kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 minuta. 

Na naplatnim stanicama na autoputevima uSrbiji nema zadržavanja vozila.

You may also like