Radi se najkraći put od Beočina do Sremske Mitrovice, preko Bešenova


Radove na rehabilitaciji saobraćajnice Beočin-Bešenovo, u dužini od 8,5 kilometara, čija je ukupna vrednost 379,3 miliona dinara, obišao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Printscreen Pokrajinska Vlada
  • U protekle četiri godine obnovili smo gotovo 40 kilometara lokalnih i državnih puteva na Fruškoj gori. U toku su radovi na obnovi deonice Beočin–Bešenovo, koja predstavlja najkraći put od Beočina do Sremske Mitrovice, što je veoma značajno za sve meštane i za razvoj privrednih i turističkih potencijala – izjavio je Mirović, navedeno je na sajtu Pokrajinske vlade.

Podsetio je da su rekonstruisane i deonice od Banstola do Odmarališta Elektrovojvodine, pa dalje do Iriškog venca i Zmajevca, kao i da je, uz pomoć Vlade Srbije, rekonstruisan državni put prvog reda od Banstola do Sremskih Karlovaca.

  • Na Fruškoj gori ima još dosta posla, iako smo od 2016. godine uradili mnogo na obnovi fruškogorskih puteva. Ovaj posao mora biti nastavljen i narednih godina, sa akcentom na uređenju lokalne putne mreže na zapadnoj strani Fruške gore – izjavio je Mirović.

Projektom rehabilitacije saobraćajnice Beočin–Bešenovo predviđeno je izvođenje radova na dve deonice puta, postavljanje vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije i postavljanje nove zaštitne ograde.

Obilasku radova prisustvovao je i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

You May Also Like