Putevi: Izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova do 31. oktobra

Od strane Ozon
0 komentar

Od danas u 14 časova do 31. oktobra zbog radova biće izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova, saopštili su Putevi Srbije.

U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.

Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i Stara Pazova.

Na državnom putu Beograd – Niš, na osam kilometara od isključenju za Požarevac u smeru ka Beogradu danas će se izvoditi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije. Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi i na putu Beograd – Pančevo, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd – Pančevo, od 10 do 13 časova. Za saobraćaj će biti zauzeta desna traka, a saobraćaj će se odvijati levom trakom.

AMSS: Dobra prohodnost puteva, umeren intenzitet saobraćaja
U Srbiji će danas biti uglavnom suvo vreme i malo toplije pa vozače očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja na putevima van vecih gradova, što je i karakteristicno za sredinu radne nedelje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Međutim, česte promene vremena pojačavaju pojavu odrona, posebno na deonicama pored Ibra, između Kraljeva i Raške, kroz ovčarsko-kablarsku klisuru, na đerdapskoj magistrali, ali i na ostalim putevima koji prolaze kroz klisure i useke u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

Na naplatnim rampama u Srbiji nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čeka se dva sata, a na prelazu Šid oko sat vremena, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Kelebiji čekaju oko tri sata, a na Batrovcima oko sat vremena.

You may also like