PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Od strane Ozon
0 komentar

U četvrtak ujutru slab mraz ponegde i magla. Na severu bez mraza, ali uz nisku oblačnost sa sumaglicom, dok će u centralnim i južnim predelima biti sunčanih perioda.

Ns planinama sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C na jugu do 2°C na severu, a maksimalna od 4°C na severu Vojvodine do 10°C u sunčanim mestima centralne i južne Srbije.

Sremska Mitrovica : U četvrtak niska oblačnost sa sumaglicom. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 4°C. 

Vreme narednih dana: U petak i za vikend pretežno suvo. U jutarnjim satima slab mraz i ponegde magla. Postojaće i dalje povoljni uslovi za duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti sa sumaglicom, posebno po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije, kao i na severu Srbije. U Košavskom području bi trebalo da se razilaze oblaci uz više sunčanih perioda, posebno u nedelju i početkom iduće sedmice kada se očekuje umeren jugoistočni vetar.

Možda Vam se svidi i