Priča o GRADU nije ništa drugo nego priča o LJUDIMA (Video)

Od strane Ozon
0 komentar

U obilazak Gradova, turističkih destinacija, ozbiljan turista ne kreće na put bez dogovora sa turističkim vodičem.

Mnogi turisti na put kreću i da ne razmišljaju da će mnogo više videti, čuti i naučiti  od vodiča, nego koristeći samo možda istraživanje onlajn ili kada dodju na odabranu destinaciju samo se raspitaju.

Da to nije dovoljno pogledajte samo mali deo video priče koju priča turistički vodič iz Sremske Mitrovice, Milan Janošević. 

”Priča o Gradu nije ništa drugo nego priča o ljudima”, reči su Milana Janoševića koji turistički vodiči a ko kome mnogi turisti koji su posetili Sremsku Mitrovicu imaju samo reči hvale. Milan daje savete, ideje, korisne informacije i iskustva lokalnog stanovništva kako bi imali savršeno putovanje.

Da o Sremskoj Mitrovici ima da svakom turisti ispriča osim istorijskih činjenica i mnogo zanimljivosti o Gradu, koje ne možete pročitati kroz pretragu na internetu, uverili smo se uz šetnju sa Milanom. Ne čudi prijava njegovih kolega i turista za naš serijal HEROJ GRADA jer on definitivno drži pažnju kroz putovanje po istoriji, činjenicama, znamenitim ljudima Sremske Mitrovice.

Milan je zaposlen u turističkoj agenciji Unotravel iz Sremske Mitrovice i kako, kroz šalu, sam kaže, ovim poslom se bavi od rodjenja.

Unotravel Facebook

Tekst je objavljen u sklopu projekta “ Kultura ne zatvara vrata” koji je sufinansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje,kulturu i sport. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Možda Vam se svidi i