Počinje suđenje okrivljenom za ubistvo partnerke u Čortanovcima

Od strane Ozon
0 komentar

Suđenje Milanu Trbojeviću (56) iz Inđije, osumnjičenom da je 8. marta prošle godine oko 23.30 časa nožem prerezao vrat emotivnoj partnerki Nadi Đukić (58) iz Čortanovaca, počeće 13. marta u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, odlučeno je juče na pripremnom ročištu, koje je, inače, shodno zakonskom rešenju, zatvoreno za javnost.

Podsetimo, njih dvoje su u vanbračnoj zajednici bili nekoliko godina, a tragediji je prethodila svađa.

Jedan od komšija je rekao da mu je osumnjičeni za ubistvo neposredno posle zločina rekao da je Nadu ubio jer ga je varala, i to s čovekom s kojim su bili u društvu neposredno pre zločina.

Kako smo tada pisali, njih dvoje su bili u gostima kod druge porodice u Čortanovcima. Trbojević, koji je pio tokom čitavog dana i noći, bio je u vidno alkoholisanom stanju, tako da Nada nije htela ide s  njim motorom kući, nego ju je automobilom odvezao prijatelj kod kog su bili u poseti.

– Milan, onako pod gasom, ljubomoran i nezadovoljan što su se, po njegovom mišljenju, zadržali, napao ih je i optuživao Nadu da ga je prevarila – rekao je tada jedan komšija reporteru „Dnevnika”. – Koliko sam čuo, Nada je htela da odbrani njihovog prijatelja i, nažalost, nastradala.

Po rečima meštana, čovek na kog je Trbojević prvo nasrnuo izašao je iz dvorišta da bi pozvao policiju.

Izvor: Dnevnik.rs

You may also like