Plesači iz Mitrovice uspešni na „Amadeus festu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Članovi sremskomitrovačkog Studija modernog i klasičnog baleta “Olena” ostvarili su zapažene rezultate na Festivalu igre “Amadeus fest”.

Takmičenje je, uz strogo poštovanje svih preporučenih bezbednosnih mera, održano u nedelju, 25. okotobra u Požarevcu, a u organizaciji Baletskog studija “Amadeus”.

Veliki broj prijavljenih učesnika zahtevao je i posebnu organizaciju, plesni studiji su se u ograničenom broju pojavljivali na sceni, a Mitrovica se predstavlla sa četiri koreografije.

Eleonora Jokić Runtić solo contemporary juniori – 1. mesto.

Nataša Kević solo neo classic juniori – 1. mesto.

Eleonora Jokić Runtić i Nevena Maksimović duo contemporary – 1. mesto

Grupa juniori neo classic koreografijom ,,Let her go“ i učesnicima Nevena Maksimović,Eleonora Jokić Runtić,Tea Dostanić,Katarina Ilić,Nataša Kević,Danijel Strniša,Sara Marin,Jovana Komadinović,Jana Davidović,Lana Petković osvojili su  1. mesto.

Stručni žiri činili su su Rosa Milić baletski pedagog u baletskoj školi Lujo Davičo,Ivana Ljujić baletski pedagog u baletskoj školi Lujo Davičo i Svetlana Olena Rimac međunarodni sudija.

Veliki entuzijazam i energija domaćina Maje Skenderović Bonić doprinela je pozitivnoj atmosferi.

Studio Olena“ svoje aktivnosti sprovodi ponedeljkom, utorkom i četvrtkom za uzrast od 4 godine pa do seniorskog uzrasta uz sve mere bezbednosti i ograničen broj članova po grupama.

Možda Vam se svidi i