Payoneer počeo da izdaje platne kartice

Od strane Ozon
0 komentar

Payoneer platforma za plaćanja počela je da izdaje sopstvene Payoneer Prepaid Mastercard® platne kartice. Ceo proces je prošao bez ikakvih problema za korisnike i nije uticao na poslovanje sa postojećim karticama.

Nakon nedavnih upita klijenata, Payoneer je počeo da izdaje sopstvene Prepaid Mastercard® kartice, što korisnicima ove platne platforme omogućava da nastave da koriste postojeće kartice koje su sada prebačene na licenciranog partnera – Payoneer Europe Limited. 

„Ispunjavamo obećanje i preuzimamo odgovornost uz garanciju da su sva sredstva naših klijenata zaštićena i bezbedna od trenutka kada su deponovana. Mi tu odgovornost shvatamo veoma ozbiljno”, izjavio je Džejms Alum, potpredsednik kompanije Payoneer za Evropu i dodao: „Ovaj poslovni potez je od nas zahtevao da mobilišemo sve svoje resurse. Uspeli smo da proširimo Payoneerovu infrastrukturu u izuzetno kratkom roku tako da ova promena prođe bez ikakvih problema i dodatnih zahteva za klijente.”

Ovaj značajan korak obezbeđuje veću sigurnost korisnicima kartica, jer će od sada Payoneer čuvati sva njihova sredstva, koja će biti na zaštićenim računima kojima upravlja Payoneer Europe. Ovi bankovni računi se koriste samo za čuvanje novca klijenata i razdvojeni su od Payoneerovih sopstvenih računa.

Payoneer Europe ima ovlašćenje Centralne banke Irske da posluje kao institucija za poslovanje sa e-novcem, a sredstva se čuvaju u banci Barclays u Irskoj.

Video izjava Keren Levi, direktorke operacija u Payoneer, i dodatne informacije se mogu naći na: https://blog.payoneer.com/news/payoneer-is-now-a-card-issuer/

O Payoneeru

Misija Payoneera je da osnaži firme da idu korak dalje – preko granica, ograničenja i očekivanja.  U današnjem digitalnom svetu, Payoneer daje mogućnostpreduzetnicima i kompanijamada, bez obzira gde

se nalaze,zahvaljujući novim ekonomskim mogućnostima, obavljaju transakcije na globalnom nivou podjenako jednostavno kao i na lokalnom.

Payoneerova digitalna platforma pojednostavljuje globalnu trgovinu za milione malih preduzeća, prodavnica i kompanija iz 400 zemalja i teritorija. Zahvaljujući snažnoj tehnologiji, usklađenosti, poslovanju i bankarskoj infrastrukturi, Payoneer vrši čitav niz usluga među kojima su prekogranična plaćanja, obrtni kapital, poreska rešenja, trgovinske usluge i upravljanje rizikom. Podsticanjem rasta klijenata od preduzetnika u usponu na tržištima u razvoju do vodećih svetskih digitalnih brendova kao što su Airbnb, Amazon, Google i Upwork, Payoneer čini globalnu trgovinu lakom i bezbednom. Osnovan 2005. godine, Payoneer je profitabilan i ima lokalne timove širom sveta. Top of Form

You may also like