Ostaje li Nedimović na ministarskom mestu? Vučić najavio „ogromne promene“ u Vladi Srbije.

Od strane Ozon
0 komentar

Informer od 15. februara provlači najavu za veliki intervju sa predsednikom RS, Aleksandrom Vučić, kada će predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS), između ostalog otkriti koji će to ministri napustiti fotelju u Nemanjinoj.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će izbori biti održani 19. ili 26. aprila.

Rekao je da će 60 odsto lista na lokalu voditi drugi ljudi u odnosu na protekle četiri godine i najavio „ogromne promene“ u Vladi Srbije, ako SNS dobije poverenje građana.

U intervju koji je od juče dostupan na YouTube građanima Srbije, predsednik Vučić nije naveo imena ministara koji neće ostati u Vladi, ali prema njegovim rečima u Vladi će od sadašnjih ostati “dva ili tri, možda četiri ministra”.

Što bi značilo da će oko 14 ministarskih pozicija popuniti novi ljudi.

Mitrovčane najviše zanima da li se među ministrima koji neće ostati u Vladi nakon najavljenih izbora nalazi ime Branislava Nedimovića.

Branislav Nedimović, postavljen je za ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine 2016. godine.

Posle četiri godine njegovog mandata u ministarstvu gde je Nedimovića zateklo katastrofalno stanje, koje je on čini se, uspešno rešavao sve protekle godine na terenu, malo je verovatno da se funkcija ministra poljoprivrede klima Nedimoviću

Da li Branislav Nedimović ostaje u Vladi Srbije ili se vraća u Sremsku Mitrovicu, saznaćemo posle najavljenih izbora.

You may also like