ONLINE- OSNOVNA OBUKA ZA POSREDNIKE – MEDIJATORE

Od strane Ozon
0 komentar

Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, održaće online osnovnu obuku od 09. 12. do 13. 12. 2020. godine,u cilju sticanje licence MEDIJATOR – POSREDNIK koju nakon obuke u skladu sa utvrđenim zakonskim pravilima izdaje Ministarstvo pravde RS .

Realizatori programa je državna ustanova – FAKULTET POLITIČKIH NAUKA UNIVERZITET BEOGRAD, a autori su:

 Prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, specijalista medicinske psihologije, licencirana medijatorka, Fakultetu političkih nauka u Beogradu,

 Dr Vera Despotović, socijalna radnica, porodična i psihodrama terapeutkinja i specijalista medijacije, Fakultet za medije i komunikaciju
 Vladan Jovanović, dipl. pravnik i specijalista porodične medijacije

Završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije.
Po završetku programa kandidati/kinje dobijaju odgovarajući sertifikat i stiču uslov za lincencu iz oblasti medijacije koju izdaje Ministarstvo pravde na osnovu završene osnovne obuke.
Polaznici obuka koji rade u socijalnoj zaštiti, dobijaju odgovarajući broj bodova za licenciranje, jer su programi istovremeno akreditovani u Republičkom sistemu socijalne zaštite.

Za sve dodatne informacije oko organiizacije obuke možete se informisati: na web adresu: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com ili na tel.063 44 58 00


KOME JE NAMENjENA:

Program je namenjen najširoj ciljnoj grupi profesionalaca različitih zanimanja ali se posebno mogu izdvojiti: pravnici, advokati, socijalni radnici, psiholozi, zaposleni u socijalnoj zaštiti, zdravstvu, lokalnoj samoupravi, u javnom, privatnom i nevladinom sektoru, predstavnici sindikata i ostali zainteresovani.
Veštine koje se razvijaju ovim programom široko su primenjive u radu sa gotovo svim grupama i pojedincima u međusobnim konfliktima.
Osnovnom obukom za posrednika polaznici stiču potrebno znanje, veštine i licencu koja im omogućava da kao profesionalci budu angažovani u rešavanju sporova u sopstvenoj radnoj sredini i po pozivu kod drugih privrednih subjekata.

Možda Vam se svidi i