Okupljanje na plaži – može, ali BEZ incidenata. Brioni NISU SMETLIŠTE!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U narednom periodu pripadnici komunalne milicije vršiće pojačanu kontrolu na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici.

Zbog sve povoljinijh vremenskih uslova i sve većeg broja ljudi, prvenstveno mladih koji se okupljaju na popularnim mitrovačkim „Brionima“, kao i povremenih incidenata koji se na pomenutoj lokaciji dešavaju, kako je za Ozon rekao načelnik Uprave za saobraćaj, komunalne i inpekcijske poslove Ljubomir Vujčić vršiće se pojačana kontrola.

Akcenat će svakako biti stavljen na dane tokom vikenda, kada je i najveća frekfencija ljudi na plaži, te će u kontrolu ići i interventna jedinica sremskomitrovačke policije.

„Naravno da nikoga nećemo terati sa Briona, ali se naši sugrađani moraju pristojno ponašati i imovina ne sme da se ošćećuje, ni gradska, ni privatna“, kratko je rekao Vujčić.

On je rekao da su prošlog vikenda nadležne službe bile primorane da reaguju usled nedoličnog ponašanja na plaži i napominje da je nedopustivo da Brioni, kao jedno od omiljenih mesta okupljanja Mitovčana, nakon svake noći budu pretvoreni u smetlište.

Foto: JKP „Komunalije“ Sremska Mitrovica

Možda Vam se svidi i