Novo dečije igralište u centru grada

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sa prvim lepim danima biće postavljeno novo dečije igralište na obodu Gradskog parka, odnosno na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici.

Ove radove najavio je načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

„Kompletan posao u smislu nabavljanja opreme za igralište je gotov i sa prvim lepim danima krenućemo sa postavljanjem kompletno novog igrališta”, rekao je Jokić.

On je dodao da se trnutno pregovara sa Kazneno popravnim zavodom Sremska Mitrovica o izradi više igrališta koja će biti postavljena u svakom naseljenom mestu opštine.

“Sa velikim zadovoljstvom mogu da najavim da je Grad Sremska Mitrovica trenutno u pregovorima sa Kazneno popravnim zavodom u smislu projektovanja i izrade jednog tipa igrališta koja će biti postavljena u svakom naseljenom mestu na teritoriji naše opštine. Želja nam je da sva sela na teritoriji Sremske Mitrovice imaju igrlište u centru, baš kao što je to slučaj i sa centrom grada“ rekao je načelnik.

On je istakao da se na taj način podiže kvalitet života dece na selu i da je podjednako važno obezbediti iste uslove za zabavu i razonodu deci kako u gradskim, tako i ruralnim sredinama.

You may also like