Naprednjaci zadovoljni rezultatom, a evo ko su kandidati za gradonačelnika Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ u Sremskoj Mitrovici održao je danas konferenciju za medije na kojoj je istakao kako je izuzetno zadovoljan postignutim rezultatima u gradu, ali i naveo tri kandidata za budućeg gradonačelnika Sremske Mitrovice. Pored njega samog to su još i Dmitar Stanišić i Svetlana Milovanović.

Prema rečima Nedimovića, najbolji rezultat ostvaren je u Sremskoj Rači gde je lista Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalu dobila 77% glasova, nakon Rače najbolji rezultat je ostvaren u Ravnju, zatim slede Bešenovo, Veliki Radinci, Čalma, Divoš…

Dobri rezultati, kaže Nedimović, postignut su i u gradskim mesnim zajednicama, za koje se govorilo da nisu naklonjene Naprednjacima kao što su MZ “Matije Huđi” i MZ “Centar” gde je ostvaren rezultat od preko 50% dobijenih glasova.

Sve ukupno za listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ na lokalnim izborima glasalo je 25.536 građana, što znači da će sa ove liste čak 42 odbornika ući u Skupštini grada Sremska Mitrovica, a što je za sedam odbornika više nego u prošlom sazivu.

Možda Vam se svidi i