NAJNOVIJI DETALJI UŽASA U SREMSKOJ MITROVICI: Tast je shvatio da se zet čudno ponaša – devojčica mu otkrila sve!

J. D. (59), iz Sremske Mitrovice, kojeg je supruga prijavila da je seksualno zlostavljao dvanaestogodišnjakinju koja je bila kod njih u privremenoj hraniteljskoj porodici, saslušan je u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznaju mediji, on se branio ćutanjem. Na teret mu se stavlja krivično delo obljuba zloupotrebom položaja i on je odmah sproveden u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Početkom godine dvanaestogodišnja devojčica došla je da živi u ovu porodicu, zajedno sa J. D., njegovom nevenčanom suprugom i njenim ocem.

– Posle izvesnog vremena, stariji muškarac je primetio da se devojčica čudno ponaša, a kasnije i njegov zet. Shvatio je da nešto nije u redu, pa je počeo svakodnevno da razgovara sa devojčicom, koja mu je u jednom trenutku otkrila da joj osumnjičeni hranitelj kupuje razne poklone i da sa njim ima seksualne odnose – kaže izvor iz istrage, dodajući da je muškarac odmah sve ispričao svojoj ćerki, a ona obavestila policiju.

Sa devojčicom je obavljen razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i tom prilikom je ona opet potvrdila ove navode i izjavila da je desetak puta imala seksualni odnos sa osumnjičenim. Nakon ginekološkog pregleda utvrđeno je da dvanaestogodišnjakinja nije nevina.

– J. D je prvo zaveo dete, kupovinom raznih slatkiša i nekih sitnica, a onda kada je video da je to čini srećnom, otišao je korak dalje, tražeći od nje seksualne usluge – navodi izvor iz policije.

Ranije nije kažnjavan

Prema nezvaničnim informacijama, dvanaestogodišnjakinja je izmeštena je u drugu hraniteljsku porodicu, a sa njom će radnici Centra za socijalni rad u ponedeljak obaviti razgovor. Kako saznaju mediji, protiv osumnjičenog J. D. ranije nije bilo krivičnih ni prekršajnih prijava.

Izvor SrbijaDanas

You May Also Like