NAJAVA: Heroj Grada – Turistički vodič Milan Janošević (VIDEO najava)

Od strane Ozon
0 komentar

Svaki turistički vodič da bi obavljao svoj posao dobro, mora posedovati određene kvalitete i sposobnosti, isto tako mora i da poseduje neke lične osobine koje će upotpuniti njegovu njegovu profesionalnu ulogu.

Ovo je priča o Milanu Janoševiću.

Ističe ga posebna, nesebicna a pomalo u današnje vreme i neobična ljubav prema našem gradu, pozrtvovanost u smislu promocije i načina na koji pokušava da u svakoj pruzenoj prilici predstavi svoj grad. Neko bi rekao to mu je posao, struka… ali verujte to što je on lokalni vodič jeste jedino i samo ljubav prema gradu, prema njegovim sugradjanima, prema Savi, prema Fruskoj Gori… 

Mnogo ljudi, domaćih i stranih turista slušalo je Milana i poželelo da se vrati u našu Mitrovicu. Upravo se i vraćalo, da ponovo čuju šta to sve jedan iskusni Mitrovcanin ima novo da kaže, da upotpuni predhodni ugođaj nekom novom anegdotom o Ciri Milekicu ili nekom novom činjenicom iz života više ili manje poznatih sugrađana. 
Takodje, mnogo nas mladih kolega smo mu zahvalni jer nas je naučio da cenimo svoj grad, da ga volimo i unapređujemo.
Smatram da Milan ispunjava više kriterijuma za vas konkurs ali najviše može da se svrsta pod ono: bavi se zanimljivim poslom a s obzirom da ga obavlja preko 30 godina, njegovi putnici iz Matroza, Mitrosa, Mitro Srema, Miva kao i današnjih firmi i škola prepoznace ga kao savesnog, odgovornog, veselog, porodicnog coveka i potvrditi sve gore navedeno. 
Jasmina Klicarić

KOMPLETAN PRILOG gledajte/čitajte u petak 18 decembra na Sajtu www.ozon.rs

Možda Vam se svidi i