Muzika u doba korone: Matine od 15 do 18 sati (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Promena životnih navika zbog korona virusa primeti se na svakom koraku, a kafedžije se snalaze na različite načine da udare “brigu na veselje”.

Kafe “ Buk Bar” našao je interesantan način da napravi, za početak muzički projekat “ kako da uživamo uz omiljene svirke a ispoštujemo i sve mere?”.

Mitrovački glumac Vladimir Balašćak objasnio je za Ozon medija da je ovo prva svirka koja bi trebalo da navikne njihove goste na novu vrstu ponašanja i načina uživanja u onom što nam je potrebno i šta volimo, a to je muzika, poezija, druženje itd.

Na novi  način vrpca je presečena, te muzika može da počne.

Vladimir Balašćak ispred “Buk Bara” za Ozon Media je objasnio kako se on oseća, da su promene velike ali da postoje načini da se prilagodimo.

“Odlučili smo se za matine, to nije ništa novo, radilo se to i ranije. Mislim da ćemo se brzo naviknuti i na ovakav vid zabave, ovo je prvi projekat i siguran sam da će posle njega u BukBaru biti još mnogo poezije, muzike i ostalih dešavanja, a sve u skladu sa situacijom u kojoj se danas nalazi čitav Svet.”

R. Bodirogić

Tekst je objavljen u sklopu projekta “ Kultura ne zatvara vrata” koji je sufinansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje,kulturu i sport. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

You may also like