Mitrovdan: Uručeno priznanje Počasnog građanina

Od strane Ozon
0 komentar

Johan Gerlinger od danas je i zvanično počasni gradjanin Grada Sremska Mitrvica.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, danas je, uručila direktoru “Mitrosa” plaketu, koju je on primio u ime porodice Gerlinger.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, zahvalila se svima koji su bili na njenom mestu prethodnih godina i napomenula da ova godina nije bila nimalo laka ali da joj je posebno drago što je grad uspeo da ostvari projekte koje smo započeli, kao što je projekat O.Š Jovan Popović, završava se vrtić u Laćarku, putna i ostala infrakstruktura u Mačvanskoj Mitrovici i ostali projekti “uspeli smo i pored epidemije koja je zahvatila ne samo naš grad, nego i našu zemlju i ceo Svet da završimo zacrtane projekte. Naravno da planiramo i ubuduće da nastavimo sa kapitalnim ulaganjima” , rekla je gradonačelnica.

.
U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici obeležena je i gradska slava Mitrovdan.

Uz mere i ograničenja usled epidemiosloške situacije, gradonačelnica, predsednik Skupštine, sekretar Skupštine Miloš Mišković, Sveštenik Sava Rakita i direktor Mitrosa koji je primio u ime porodice Gerlinger, plaketu počasnog gradjanina Sremske Mitrovice-posthumno dodeljenu Johanu Gerlingeru, obeležili su Gradsku slavu u razgovoru o trenutnoj situaciji u Gradu Sremska Mitrovica i nakon sastanka gradjanima čestitali slavu Sveti Dimitrije.

Možda Vam se svidi i