Konkurs Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport, raspisala je Кonkurs za dodelu sredstava uspešnim pojedincima iz oblasti obrazovanja.

Кonkurs je namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i uspešnim studentima redovnih osnovnih, master i doktorskih akademskih studija koji se finansiraju iz budžeta, koji su državljani Republike Srbije, imaju prebivalište na teritoriji grada Sremska Mitrovica, i koji pored ovih uslova ispunjavaju i još jedan od sledećih kriterijuma:

  • da su ostvarili zapažene rezultate u toku školovanja, studiranja, stručnog usavršavanja;
  • da su ostvarili zapažene rezultate iz oblasti obrazovanja na najvišem rangu takmičenja: (republičkom/međunarodnom – prve tri nagrade, muzička umetnost – prva nagrada), u tekućoj godini;
  • kojima su sredstva potrebna za nabavku neophodne stručne literature i opreme koja se koristi u njegovom/njenom radu;
  • kojima su sredstva potrebna radi učešća na stručnim skupovima u inostranstvu
  • koji predlažu i realizuju kvalitetne programske i druge aktivnosti.

Sredstva se ne mogu dodeliti uspešnim pojedincima koji su po istom ili nekom drugom osnovu već dobili sredstva iz budžeta Grada Sremska Mitrovica u 2020. godini.

Bespovratna finansijska sredstva su predviđena Odlukom o budžetu Grada Sremska Mitrovica za 2020. godinu u iznosu od 400.000 dinara.

КONКURS JE OTVOREN DO UTROŠКA SREDSTAVA, a više informacija o istom možete pronaći na zvaničnom sajtu Grada Sremska Mitrovica.

You may also like