Kako će raditi teretane od sledeće nedelje?

Od strane Ozon
0 komentar

Na sednici Vlade nije doneta odluka o početku rada objekata koji podrazumevaju blizak fizički kontakt, a to su frizerski i kozmetički saloni, teretane i fitnes centri.

Sve ove uslužne delatnosti prilagodile su se novonastaloj situaciji: unapred zakazane termine su otkazali i pomerili ih za jun, uplaćene članarine važiće od dana kada sale za treninge ponovo budu otvorene.

Teretane u Sremskoj Mitrovici odmah nakon odluke Vlade Srbije oglasile su početak rada teretane na društvenim mrežama.

Nebojša Solarević iz Matrix teretane objasnio je da će na ulasku u teretanu zaposleni vršiti dezinfekciju ruku članova, osim toga na ulazu u teretanu biće postavljena i dezinfekciona barijera preko koje će članovi dezinfekovati obuću pre ulaska u teretanu. “ Dezinfekciju sprava radićemo mi iz teretane ali i članovi bi trebalo posle korišćenja sprave da je sami prebrišu. Sredstva će biti obezbedjena i postavljena na nekoliko mesta u samoj teretani”, dodao je Solarević.

pre dolaska u teretanu članovi bi trebalo da se infirmišu da li je termin koji žele da iskoriste popunjen, obzirom da je broj osoba koje treniraju ograničen na 25.

Možda Vam se svidi i