Još uvek redukovane linije javnog prevoza

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradski i prigradski javni prevoz u Sremskoj Mitrovici od početka vanredne situacije funkcioniše po izmenjenom režimu, broj autobusa je redukovan, ali su i dalje povezane sve važne ustanove i institucije.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Ljubomira Vujčića za sada nema promena u funkcionisanju gradskog i prigradskog prevoza, ali se prate sve mere Vlade Republike Srbije i u skladu sa istim će se i delovati.

„U Sremskoj Mitrovici što se tiče javnog prevoza za sada ostaje sve po starom, onosno vrši se samo taj takozvani posebni linijski prevoz gde smo u obavezi da svaki deo teritorije grada i pripadajućih sela povežemo sa industrijskom zonom, znači sa privrednim subjektima, zatim sa javnim preduzećima, sa bolnicom i sa ambulantama“, kaže Vujčić.

On dodaje da veruje da će promena u narednom periodu biti s obzirom da polako brojne restriktivne mere u zemlji ublažavaju, te napominje da će o njima javnost biti blagovremeno obaveštena.

„Pratimo sva uputstva, preporuke i odluke Vlade Republike Srbije i su skladu sa njima ćemo dalje reagovati“, zaključuje načelnik.

You may also like